Groepslessen

Groeplessen

In groep sporten is soms leuker dan alleen. Daarom kan je bij 'Body into Balance' ook terecht voor groepslessen. Je kan er terecht voor:

 

Functional Training groeplessen:

In deze groepsles staat FUNctionaliteit centraal. Met allerhande functionele objecten, zoals een BOSU, TRX, fitball, ... wordt er gewerkt aan je stabiliteit, kracht en uithouding.

 

BOSU

 

Bootcamp:

Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen of wil je je grenzen verleggen? Dan is bootcamp iets voor jou!

 

Pilates en Yoga

 

Zumba:

voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar.

Tijdens mijn lessen aan kids van lagere school en kleuters straalt ieder persoon. Zumba is dan ook een leuke workout voor iedereen.

Wie van muziek houdt, houdt van dansen.

Terwijl je danst, werk je aan de conditie, aan spieren en aan een goed humeur. Je haalt er positieve energie uit. En bovendien leer je natuurlijk dansen!

Iedereen is welkom.

 

Cardiofunk:

Move your body and have fun! Er wordt steeds bewogen op opzwepende muziek - een workout dus met hoge intensiteit. Zo zal het bevorderend zijn voor je conditie en zorgt het ook voor versteviging van al je spiergroepen. Met een klein beetje ritme in je lichaam kan je de les gemakkelijk volgen en dan volgt de rest vanzelf! Have fun!!

 

Step:

Raadpleeg onderstaande kalender voor meer informatie. Meld je aan om je in te schrijven voor een groepsles. Heb je je nog niet geregistreerd? Neem dan contact op met Pieter Segers.

 

Pieter Segers

Personal Trainer

+32 (0)486 96 33 27

Beweegstudio Body into Balance Antwerpsesteenweg 9, Vosselaar 2350

Copyright @ All Rights Reserved