Over mij

Pieter Segers

“Sport heeft altijd een belangrijk deel uitgemaakt van mijn leven. Sinds mijn 5de levensjaar train ik op regelmatige basis en voel ik dagelijks die positieve energie door mijn lichaam stromen! Mijn studiekeuze lag dus al vrij snel vast. Met mijn diploma in de hand trok ik naar enkele fitnesscentra en ben uiteindelijk in een zeer aangename en gezellige sportclub terechtgekomen. Hier voelde ik me goed en kon ik mijn kennis en ervaring over de voordelen van sport en beweging verder uitbouwen. Ik wil die bewegingskriebels proberen over te brengen. Na 7 jaar als fitnessinstructeur, voelde ik nog een gemis. Dat werd weggenomen met mijn opleiding functional training: de efficiëntie verhogen en persoonlijke doelen nog beter nastreven doorfunctioneel te trainen en persoonlijke begeleiding. ”

Lid van het Functional Training® Netwerk

Het Functional Training® Netwerk werd opgericht om kwaliteit in Personal Training te garanderen. Elke aangesloten trainer werkt volledig zelfstandig, bezit minstens een diploma Kinesitherapie of Lichamelijke Opvoeding en een erkend certificaat van ‘Functional Trainer’. Er is minimum één jaar ervaring vereist waarin talrijke workshops worden gevolgd.

Een personal trainer in het Functional Training ® Netwerk heeft voldoende ervaring en goede referenties. Tenslotte moet elke aangesloten trainer in het bezit zijn van een professionele verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Alle trainers hebben vier keer per jaar een meeting waarin ideeën uitgewisseld worden, workshops gegeven worden en doelen bepaald worden.

Neem contact op met Pieter door onderstaand contactenformulier in te vullen of vul de lifestyle vragenlijst in om een gratis intakegesprek op maat van jouw behoeften te krijgen.

 
 
 

Pieter Segers

Personal Trainer

+32 (0)486 96 33 27

Beweegstudio Body into Balance Antwerpsesteenweg 9, Vosselaar 2350

Copyright @ All Rights Reserved